Danes je 26.9.2023

Vsebina, dostopna naročnikom
Input:

Ne opecite se pri sklepanju pogodb!

28.5.2014, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:01:19

Poglavja

Pri sklepanju pogodb moramo biti vedno previdni, saj nas lahko napake pri sklepanju pogodb drago stanejo. Da se ne boste opekli pri sklepanju pogodb, smo za vas pripravili video seminar z naslovom Ne opecite se pri sklepanju pogodb, v katerem Aleš Budja uvodoma predstavlja, katere vrste pogodb poznamo in kakšne so njihove značilnosti.

Predavatelj nadaljuje z načini sklenitve pogodb, kjer so med drugim omeni ponudba, pogajanja in predpogodba, sledi pa tematika predpostavk veljavne sklenitve pogodb in izpodbojnost ter ničnost, torej dve različni obliki neveljavnosti pogodb. Na koncu predavatelj zaključi z obravnavanjem are, kjer predavatelj izpostavi in pojasni eno izmed najpogostejših napak, ki se v povezavi z aro pojavlja v praksi.

 

Kazalo vsebine:

  • Vrste pogodb
  • Načini sklenitve pogodb
  • Predpostavke veljavne sklenitve pogodb
  • Izpodbojnost in ničnost
  • Ara 

 

Predavatelj:

Aleš Budja, univ. dipl. prav., je pravni in davčni svetovalec z več kot 5-letnimi izkušnjami na področju prava in davkov. Svojo kariero je začel leta 2009 kot davčni svetovalec, jo nadaljeval leta 2011 kot odvetniški pripravnik, leta 2013 pa je prevzel funkcijo poslovnega sekretarja Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije. Je avtor številnih strokovnih prispevkov za različne publikacije, med drugim računovodsko-davčnega portala Dara, ki ga izdaja založba Verlag Dashöfer, sodeluje pa tudi pri izvajanju on-line seminarjev. Je priznan mednarodni in domači predavatelj ter ustanovitelj in vodja portala Davcni-Slovar.si.

NOSPSP.pdf 0.17 MB
Dostop do vsebine imajo naročniki modula:
Profi plus | Premium
Naročnina

Dostop do plačljivih dokumentov

Registracija

Periodične novice

ali prijava.