Vzemite pogodbo, ko jo potrebujete

Strokovni portal Vzorci pogodb vam omogoča dostop do vseh pogodb, ki jih potrebujete pri poslovanju vašega podjetja. Vzorci so namenjeni takojšni uporabi, so pravno preverjeni in se odpirajo v Wordu. Na voljo so vam povsod, kjer imate dostop do spleta.

Podrobne informacije

Prednosti, ki vam bodo v pomoč

 • prihranek časa in finančnih sredstev z že pripravljenimi vzorci pogodb
 • napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi vzorcev
 • čistopisi pravnih predpisov z označenimi spremembami
 • prezentacije z opornimi točkami
 • novice o spremembah zakonodaje
Podrobne informacije
image01

Naročniki portala zaupajo najboljšim!

 • na voljo vam je servis vaše vprašanje-odgovor strokovnjaka
 • o novostih v zakonodaji ste obveščeni po elektronski pošti
 • vzorce pripravljajo preverjeni slovenski pravni strokovnjaki
 • ob spremembah zakonodaje so vzorci posodobljeni 
Podrobne informacije
image01

O produktu


Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Vzorci pogodb, potem izberite katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

 • Vzorci pogodb

  Portal Vzorci pogodb je edinstvena kombinacija vzorcev pogodb in napotil na ustrezno pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. Na voljo so vam vzorci pogodb z različnih pravnih področij, ki jih boste v podjetju vedno potrebovali. Vzorci se odpirajo v Wordu, so pravno preverjeni in usklajeni s stanjem zakonodaje.

 • Vsebina

  Vzorci pogodb je strokovni portal pravno preverjenih vzorcev pogodb za podjetja. Vsebuje vse vzorce s področja pogodbenega prava. Vzorcem so pridruženi komentarji, ki vsebujejo napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. 

  Na voljo so vam tudi odgovori na vprašanja bralcev s področja pogodbenega prava, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, v naročnino pa je vključen tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

  O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na pripravo pogodb v podjetju, ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

 • Funkcije

  Napredni filtri iskanja na strokovnem portalu vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih vzorcev pogodb glede na naslednje kriterije:

  TEMA

  Strokovne vsebine so razdeljene v naslednje kategorije: 

  TIP DOKUMENTA

  Vsebine, objavljene na strokovnem portalu Vzorci pogodb, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi: 

  GARANCIJA

  Informacije, objavljene na portalu Vzorci pogodb so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

 • Storitve

  Servis vaše vprašanje - pisni odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

 • Mnenja naročnikov

  "Portal je izredno koristen  v trenutkih, ko potrebuješ hitro in formalno pravno rešitev. V podjetju ga uporabljamo v veliki meri in ga priporočamo tudi ostalim."

  INŽENIRING Igor KONČINA s.p.

   

  "Podjetje Verlag Dashöfer poznam že vrsto let, saj mi je v veliko pomoč pri delu v računovodstvu.  Zelo me veseli, da ste oblikovali portal Vzorci pogodb, saj se današnja zakonodaja tako hitro spreminja, da so vse tiskane izvedbe pogodb in vzorcev le kratkočasno uporabne. Zahvaliti pa se vam moramo, ker nam z vašim delom prihranite veliko časa."

  Janja Križaj

  M PROJEKT, Matej Križaj s.p.

   

  "Smo majhno podjetje in nimamo pravne službe, zato nam je portal v veliko podporo. Predvsem prihranimo veliko časa, ki bi ga drugače porabili za iskanje vseh informacij, tu pa so vse združene na enem mestu. Portal je pregleden, kljub temu, da pokriva širok spekter pravnega področja in je uporaben za podjetja in posameznike z različnimi dejavnostmi."

  Maca Strle

  APEL d.  o.  o.

   

  "Portal se nam zdi zelo koristen in uporaben. Vse kar potrebuješ najdeš na enem mestu in hkrati privarčuješ pri odvetniških storitvah. Našemu podjetju najbolj koristijo datoteke in članki s področja delovnega in gospodarskega prava."

  Mojca Pečelin

  Prevozi in turizem PAVEL PEČELIN s.p.

Kateri modul izbrati?

Pregled modulov


* Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

Nas želite kontaktirati?


Input:

Zanima me:

Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

Naročnina
Brezplačno testiranje
Napišite svoje vprašanje
Vaši podatki