Danes je 19.1.2020
Naročilnica - Spletni seminar
Gradbena pogodba

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 18. 09. 2019

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 3

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

Na spletnem seminarju bomo pojasnili specifike gradbene pogodbe. Najprej bomo opisali razlike med podjemno in gradbeno pogodbo (tudi s primerom iz sodne prakse), ogledali si bomo bistvene zaveze strank po gradbeni pogodbi ter omenili, na kaj vse je potrebno pomisliti, če želimo sestaviti idealno gradbeno pogodbo. V zvezi s tem bomo primerjali tudi klavzule gradbene pogodbe in omenili načine plačila. Spletni seminar bomo zaključili s pregledom sankcij v primeru nespoštovanja gradbene pogodbe.

Spletni seminar bo vodil direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo in fakultetni predavatelj mag. Boštjan J. Turk


Predavatelji:

mag. Boštjan J. Turkje direktor Inštituta za civilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane. Po izobrazbi je magister pravnih znanosti in diplomant svetovno znane akademije Saint George International iz Londona iz področja poslovnih ved. Je tudi sodelavec Dublin Business School (DBS) iz Irske. Ima številne študijske in delovne izkušnje iz tujine, saj je bil ekskluzivni zastopnik REUTERS TV iz Londona in član Akademije za politične študije iz New Yorka. Poleg tega je habilitirani učitelj za področje gospodarskega, poslovnega in nepremičinskega prava in predavatelj na številnih dobro obiskanih seminarjih doma in v tujini.